Efektywność energetyczna 2016 r. - WINB

Biuletyn informacji publicznej Wojewódzkiego Inspektoratu Nadzoru Budowlanego w Opolu

 

Biuletyn informacji publicznej Wojewódzkiego Inspektoratu Nadzoru Budowlanego w Opolu

 

Menu pomocnicze

Informacja o wybranych środkach poprawy efektywności energetycznej w 2016 r.

 

Zgodnie z art. 6 ust. 3 ustawy z dnia 20 maja 2016 r. o efektywności energetycznej (Dz.U.2016, poz. 831) Wojewódzki Inspektorat Nadzoru Budowlanego w Opolu informuje że, stosuje następujące środki poprawy efektywności energetycznej:

- nabywanie nowych urządzeń charakteryzujących się niskim zużyciem energii oraz niskimi kosztami eksploatacji;

- wymiana eksploatowanych urządzeń na urządzenia, o których mowa w pkt 2 Ustawy, lub ich modernizacja.

Wytworzył(a): Adrianna Rokujżo
Wprowadził(a): Szukała Krzysztof
Opublikował(a): Szukała Krzysztof
Liczba wyświetleń: 775

Data wytworzenia: 2017-02-27 11:19:27
Data publikacji: 2017-02-27 11:19:42
Ostatnio aktualizował(a): Szukała Krzysztof
Data ostatniej zmiany: 2017-05-17 11:28:57

Historia zmian artykułu:
2017-05-17 11:28:57 [Modyfikowano],
Wprowadził(a): Szukała Krzysztof, usunięto sekcję archiwum
Projekt pn. Upowszechnienie e-usług świadczonych przez administrację publiczną w województwie opolskim jest współfinansowany przez Unię Europejską
ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Opolskiego na lata 2007–2013
na podstawie porozumienia nr RPOP.02.02.00-16-013/13-00.
© Opolski Urząd Wojewódzki
Zamknij ten komunikat Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Na naszych stronach używamy informacji zapisanych za pomocą cookies m.in. w celach reklamowych i statystycznych. Mogą też stosować je współpracujące z nami podmioty, takie jak firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W każdej przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Cookies.